HVOR MYE KOSTER DET Å RENOVERE BAD?

Enkelt å beregne kostnadene for total renovering av bad, tjenesten er utviklet av Mork Entreprenør.

KOM I GANG

0$

Takk, vi kontakter deg snart

HVOR STORT ER BADET DITT?

Du må velge et element for å fortsette

BaderomDu må velge et element for å fortsette

Renoverings type

Hvis man ønsker seg et nytt servantskap med bedre funksjoner eller kanskje et dusjkabinett så ta kontakt med oss. Vi leverer og våre rørleggere monterer for deg.

Du må velge et element for å fortsette

Game Design


Du må velge et element for å fortsette

Targeted devices

Du må velge et element for å fortsette

Fliser
Du må velge et element for å fortsette

Dusj TypeDu må velge et element for å fortsette

Baderomstandard


 • Ønsker du enkle fliser på gulv og vegger, eller en kombinasjon av flis og andre overflater, bør du budsjettere for et baderom av middels standard. Et slikt bad består som regel av et badekar eller en dusjløsning og klosett og baderomsmøbler av god kvalitet til en overkommelig pris. Hos oss finner du et stort produktutvalg innen mange ulike stilarter. Drømmebadet er ikke langt unna!  • Ønsker du enkle fliser på gulv og vegger, eller en kombinasjon av flis og andre overflater, bør du budsjettere for et baderom av middels standard. Et slikt bad består som regel av et badekar eller en dusjløsning og klosett og baderomsmøbler av god kvalitet til en overkommelig pris. Hos oss finner du et stort produktutvalg innen mange ulike stilarter. Drømmebadet er ikke langt unna!
   • Gi deg selv den best mulige starten og avslutningen på dagen din! Badet er stedet for velvære, og går du for et bad av høy standard kan du fråtse i et utvalg produkter av både lekkert og funksjonelt design. Dette er badet for deg som ønsker skreddersydde løsninger som gjør baderommet til boligens høydepunkt. Hva med mosaikkfliser, boblebad eller kanskje en regndusj? Borte bra, hjemme spa!
    Du må velge et element for å fortsette

    Sluk type
    Du må velge et element for å fortsette

    Sluttkostnad

    Den endelige estimerte prisen er:


    Oppsummering

    Beskrivelse Informasjon Mengde Pris
    rabbat :
    Total :

     

    Her finner du håndverkere som utfører oppussing av bad i Drammen. ØSTLANDBYGG.NO hjelper deg som ønsker å få pristilbud fra en firma som kan pusse opp bad.

    Det er mange firmaer som tilbyr oppussing bad i Drammen, beskriv dine behov for å få raske og relevante pristilbud og forslag fra de ulike håndverkerne og snekkerne.

    Jo mer du beskriver dine behov jo lettere vil det være for firmaer i Drammen at gi deg relevant pristillbud. Etter at du har fylt ut skjemaet, vil din forespørsel bli gjort tilgjengelig gjennom vår partner slik at håndverkere i Drammen kan svare på din forespørsel på mail eller telefon. Du bestemmer deretter hvilke du ønsker å jobbe med.

    Oppussing av bad drammen, bad drammen, baderom drammen, totalrenovering drammen, drammen bad.