HVOR MYE KOSTER DET Å RENOVERE BAD?

Enkelt å beregne kostnadene for total renovering av bad, tjenesten er utviklet av Mork Entreprenør.

KOM I GANG

0$

Takk, vi kontakter deg snart

HVOR STORT ER BADET DITT?

Du må velge et element for å fortsette

Gå videre

BaderomDu må velge et element for å fortsette

Gå videre

Renoverings type

Hvis man ønsker seg et nytt servantskap med bedre funksjoner eller kanskje et dusjkabinett så ta kontakt med oss. Vi leverer og våre rørleggere monterer for deg.

Du må velge et element for å fortsette

Gå videre

Game Design


Du må velge et element for å fortsette

Gå videre

Targeted devices

Du må velge et element for å fortsette

Gå videre

Fliser
Du må velge et element for å fortsette

Gå videre

Dusj TypeDu må velge et element for å fortsette

Gå videre

Baderomstandard


 • Ønsker du enkle fliser på gulv og vegger, eller en kombinasjon av flis og andre overflater, bør du budsjettere for et baderom av middels standard. Et slikt bad består som regel av et badekar eller en dusjløsning og klosett og baderomsmøbler av god kvalitet til en overkommelig pris. Hos oss finner du et stort produktutvalg innen mange ulike stilarter. Drømmebadet er ikke langt unna!  • Ønsker du enkle fliser på gulv og vegger, eller en kombinasjon av flis og andre overflater, bør du budsjettere for et baderom av middels standard. Et slikt bad består som regel av et badekar eller en dusjløsning og klosett og baderomsmøbler av god kvalitet til en overkommelig pris. Hos oss finner du et stort produktutvalg innen mange ulike stilarter. Drømmebadet er ikke langt unna!
   • Gi deg selv den best mulige starten og avslutningen på dagen din! Badet er stedet for velvære, og går du for et bad av høy standard kan du fråtse i et utvalg produkter av både lekkert og funksjonelt design. Dette er badet for deg som ønsker skreddersydde løsninger som gjør baderommet til boligens høydepunkt. Hva med mosaikkfliser, boblebad eller kanskje en regndusj? Borte bra, hjemme spa!
    Du må velge et element for å fortsette

    Gå videre

    Sluk type
    Du må velge et element for å fortsette

    Gå videre

    Sluttkostnad

    Den endelige estimerte prisen er:


    Oppsummering

    BeskrivelseInformasjonMengdePris
    rabbat :
    Total :

    BESTIL GRATIS BEFARING

    Du kan spare så mye

    Grundig grunnarbeid

    Uansett hvilken standard du ønsker på ditt nye bad, er det viktig å gjøre et ordentlig grunnarbeid. Omfanget av grunnarbeidet vil kunne varierer fra bad til bad, og vi gjør oppmerksom på at det i budsjettkalkulatoren er tatt høyde for full rehabilitering av badet hvor grunnarbeidet inkluderer nedriving av det gamle badet helt ned til stenderverk, oppbygging av gulv og vegger etter dagens krav, gulvavretting og støpemasser, membraner, utskifting av sluk, nødvendige rørarbeider og elektrisk gulvvarme. Hvis ombygging av badet medfører sammenslåing av flere rom, forsterking av bjelkelag, ekstra isolering eller endring av andre tunge bygningsmessige konstruksjoner vil det medføre ekstra kostnader.

    Vi har lang erfaring med bygging av bad og vil alltid gi deg den beste fagmessige vurderingen av hva slags type grunnarbeid ditt bad vil trenge for at du skal få det beste resultatet. Selvsagt sørger vi også for rydding og bortkjøring av avfall.

    Alt du trenger å tenke på er hvilket nivå du ønsker på inventaret på badet ditt; standard, høy standard eller eksklusiv standard.

    Priskalkulatoren må kun anses som veiledende og er basert på et landsgjennomsnitt av hva våre butikker tar betalt for total oppussing av bad. Dette innbefatter bygningsmessige inngrep i gulv og vegger, samt nye overflater, elektriske arbeider/varmekabler, samt møbler, utstyr og inventar. Dersom du bor i by kan det forekomme noe høyere priser grunnet redusert tilgjengelighet og vanskeligere adkomst til boligene.

    Standard
    Høy Standard
    Eksklusiv standard
    © Copyright 2017 Østlandbygg AS