Pris kalkulator for oppussing av bad

Enkelt å beregne kostnadene for total renovering av bad.

KOM I GANG

0$
Takk, vi kontakter deg snart
Hvor stort er badet ditt?

Du må velge et element for å fortsette
Baderom


Du må velge et element for å fortsette
Renoverings type

Hvis man ønsker seg et nytt servantskap med bedre funksjoner eller kanskje et dusjkabinett så ta kontakt med oss. Vi leverer og våre rørleggere monterer for deg.

Du må velge et element for å fortsette
Game Design

Du må velge et element for å fortsette
Targeted devices
Du må velge et element for å fortsette
FliserDu må velge et element for å fortsette
Dusj Type


Du må velge et element for å fortsette
BaderomstandardDu må velge et element for å fortsette
Standard

 • Ønsker du enkle fliser på gulv og vegger, eller en kombinasjon av flis og andre overflater, bør du budsjettere for et baderom av middels standard. Et slikt bad består som regel av et badekar eller en dusjløsning og klosett og bademorsmøbler av god kvalitet til en overkommelig pris. Hos oss finner du et stort produktutvalg innen mange ulike stilarter. Drømmebadet er ikke langt unna!
  Du må velge et element for å fortsette
  Eksklusiv standard

  • Gi deg selv den best mulige starten og avslutningen på dagen din! Badet er stedet for velvære, og går du for et bad av høy standard kan du fråtse i et utvalg produkter av både lekkert og funksjonelt design. Dette er badet for deg som ønsker skreddersydde løsninger som gjør baderommet til boligens høydepunkt. Hva med mosaikkfliser, boblebad eller kanskje en regndusj? Borte bra, hjemme spa!
   Du må velge et element for å fortsette
   Høy Standard

   • Ønsker du enkle fliser på gulv og vegger, eller en kombinasjon av flis og andre overflater, bør du budsjettere for et baderom av middels standard. Et slikt bad består som regel av et badekar eller en dusjløsning og klosett og baderomsmøbler av god kvalitet til en overkommelig pris. Hos oss finner du et stort produktutvalg innen mange ulike stilarter. Drømmebadet er ikke langt unna!    Du må velge et element for å fortsette
    Sluk type    Du må velge et element for å fortsette
    Sluttkostnad

    Den endelige estimerte prisen er:


    Oppsummering

    Beskrivelse Informasjon Mengde Pris
    rabbat :
    Total :

    >Med hjelp fra våre data teknikere så har vi utviklet et fullstendig pris kalkulator som kan nøyaktig estimere kostnad på ulike typer av bad.

    Erfaring og Referanse

    Du kan lese mer om en av prosjektene jeg ledet fra konsept fasen til ferdigstillelse og hvordan vi klarte å konvertere en kjeller på 50 kvm med lav takhøyde i asker til en stor bad på 10 kvm, vaskerom og kjellerstue. Les her.

    Denne artikkelen er ment for deg som vil ha en bedre kjennskap om kostnad på oppussing av bad. Jeg med hjelp fra våre erfarne rørleggere, tømrere og elektrikere skal prøve å tegne en helhets bilde på bad oppussing kostnader.

    Hvorfor baderom oppussing koster så mye?

    Baderom oppussing krever ulike typer av håndverkere, for å renovere et sertifisert og godkjent bad.

    Alt fra en elektriker, til flislegger, rørlegger og membranleggere med høy kompetanse involveres i arbeidet om å gi deg et bad som vil vare i mange år og som vil øke boligverdien.

    Uten ytterligere avbrudd la oss hoppe inn i kostnads kalkulatoren.