profile-pic

Oppussing av 2 bad

Vi er utrolig fornøyde med Østbygg AS. Håndtverkerne er dyktige i sin jobb, de kom med forslag til materialerer og hvor alt skulle plasseres, og badene våre ble lekre og flotte. Håndtverkerne er hyggelige, kommer til tiden og holder frister. De gjorde også endel ekstra ting, som hente/bytte varer som ble feil/defekte, innstallere badekar på vaskerom for en kort periode etc. Vi er utrolig fornøyde og anbefaler selskapet!

Per Kristian
profile-pic

Helrenovering av bad 8kvm Asker

Østbygg AS ble valgt da de var best på pris og at de på befaring fremsto meget ryddig og seriøs. Dette kan jeg videre bekrefte etter at jobben er ferdig. De er veldig løsnings-orienterte og resultatet ble meget bra. De har veldig dyktige og ansvarsbevisste håndverkere, der jeg spesielt vil trekke frem flislegger og rørlegger. De stiller også med egen prosjektleder som er tilgjengelig for spørsmål og lignende. Anbefales!

Espen Plato
profile-pic

Helrenovering av bad Stabekk

Vanligvis oppussing og renovering er full av stress, men å jobbe med Østbygg AS sitt mannskap var et ren nytelse. Badet mitt var vannskadet og alt skulle erstattes. Østbygg bygget et flott nytt bad og følgte våtromsnormen til punkt og prikke. De er nøye og effektive, de faktisk bry seg mye om finish jobben! Jeg fikk svar på alle spørsmål og fikk mange alternativer. Å holde huset rent mens de arbeidet var ekstremt bra gjort, Jeg fikk også hjelp med å velge fantastiske fliser. De leverer et full service pakke!

Jeg anbefaler Østbygg AS på det sterkeste.

Alexander Olsen
profile-pic

Helrenovering av bad

Toppkarakter! Østbygg Aker AS ble valgt til å renovere badet (6m2) basert på en kombinasjonen av referanser, en tillitvekkende fremtoning og pris. Gutta var ekstremt hjelpsomme og alle utfordringer ble løst på en tilfredsstillende måte. Resultatet ble et flott, moderne og profesjonelt utført bad med fine detaljer. Alt av frister ble overholdt etter avtale. Utrolig fornøyd med både gutta og resultatet. Kan absolutt anbefales. Lars Petter.

Lars Petter
profile-pic

Oppussing av bad drammen

Helt forøyd med Østbygg AS. De renoverte badet vårt akkurat som vi ønsket. Vi også fikk gode priser på fliser og innredning gjennom dere proffe rabatter. Flisleggeren for topp karakter, rørleggerne gjorde fantastisk jobb også. Anbefaler Østlandbygg AS på det sterkeste.

Per Arne Johansen
profile-pic

Total Renovering av ene bolig

Østbygg AS ble valgt til å total renovere første etasje på tomannsboligen vår. Vi tenkte å konvertere et soverom til kjøkken og et nytt bad som tilbygg. Flytting av sikringsskap. Prosjektet ble ferdig som avtalt og slutt resultatet ble akkurat som vi ønsket. Østbygg tok ansvar for bestilling og henting av varer. Vi må si at Malermester, elektriker og flisleggeren var ekstrem flinke.

Hadil Sollak