profile-pic

Helrenovering av bad Spikkestad

Jeg er veldig fornøyd med dette firmaet. Jobben besto av å total renovere et bad, og de ble ferdige lenge før tiden,og resultatet ble over all forventning,og til en meget god pris. Jobben ble meget godt utført, og arbeiderene (elektriker,rørlegger,snekker,flislegger)var veldig dyktige,punktlige,og bisto også med henting av fliser,innredning o. L. Kan trygt anbefale dette firmaet til andre,og vil garantert bruke de på neste prosjekt,uten tvil !

Bente Simenstad
profile-pic

Oppussing av 2 bad Snarøya

Vi er utrolig fornøyde med Østlandbygg AS. Håndtverkerne er dyktige i sin jobb, de kom med forslag til materialerer og hvor alt skulle plasseres, og badene våre ble lekre og flotte. Håndtverkerne er hyggelige, kommer til tiden og holder frister. De gjorde også endel ekstra ting, som hente/bytte varer som ble feil/defekte, innstallere badekar på vaskerom for en kort periode etc. Vi er utrolig fornøyde og anbefaler selskapet!

Per Kristian Sørlie
profile-pic

Helrenovering av bad Asker

Østlandbygg AS ble valgt da de var best på pris og at de på befaring fremsto meget ryddig og seriøs. Dette kan jeg videre bekrefte etter at jobben er ferdig. De er veldig løsnings-orienterte og resultatet ble meget bra. De har veldig dyktige og ansvarsbevisste håndverkere, der jeg spesielt vil trekke frem flislegger og rørlegger. De stiller også med egen prosjektleder som er tilgjengelig for spørsmål og lignende. Anbefales!

Espen Gjørven-Platou
profile-pic

Helrenovering av bad Stabekk

Vanligvis oppussing og renovering er full av stress, men å jobbe med Østlandbygg AS sitt mannskap var et ren nytelse. Badet mitt var vannskadet og alt skulle erstattes. Østlandbygg bygget et flott nytt bad og følgte våtromsnormen til punkt og prikke. De er nøye og effektive, de faktisk bry seg mye om finish jobben! Jeg fikk svar på alle spørsmål og fikk mange alternativer. Å holde huset rent mens de arbeidet var ekstremt bra gjort, Jeg fikk også hjelp med å velge fantastiske fliser. De leverer et full service pakke!

Jeg anbefaler Østlandbygg AS på det sterkeste.

Alexander Olsen
profile-pic

Helrenovering av bad

Toppkarakter! Østlandbygg ble valgt til å renovere badet (6m2) basert på en kombinasjonen av referanser, en tillitvekkende fremtoning og pris. Gutta var ekstremt hjelpsomme og alle utfordringer ble løst på en tilfredsstillende måte. Resultatet ble et flott, moderne og profesjonelt utført bad med fine detaljer. Alt av frister ble overholdt etter avtale. Utrolig fornøyd med både gutta og resultatet. Kan absolutt anbefales. Lars Petter.

Lars Petter
profile-pic

Oppussing av bad drammen

Helt forøyd med Østlandbygg AS. De renoverte badet vårt akkurat som vi ønsket. Vi også fikk gode priser på fliser og innredning gjennom dere proffe rabatter. Flisleggeren for topp karakter, rørleggerne gjorde fantastisk jobb også. Anbefaler Østlandbygg AS på det sterkeste.

Per Arne Johansen
profile-pic

Helrenovering av Bad Lysaker

Østlandbygg AS har vært gjennomgående gode på å holde tidsskjema. Vi har hatt flinke og hyggelige håndverkere i huset hver dag i fire uker. Det håndverksmessige er forskriftsmessig utført, pent og nøyaktig. Vår opplevelse er at bedriften er pålitelig og at de overholder avtaler. Alle nødvendige dokumentasjoner ble overlevert ved oppdragets slutt. Vi vil klart vurdere å benytte Østlandbygg AS igjen. De får herved våre anbefalinger

R. Larsen

 

 

 

 

Her er enda mer referanser fra Google

© Copyright 2006- 2018 Østlandbygg AS