Beskrivelse av jobben

Bad i Bærum var bygget i 1957, ny eierne ønsket å total renovere badet i sandvika. Hovedutfordringen var å skifte ut det gamle rørsystemet som var delt med naboen, andre utfordringer var å beholde gamle varme-rør. Kunden trengte også hjelp med design løsninger, utvalg av fliser og innredning.

Her er mer bilder og hele bygg prosessen 

Design

Vi satt oss ned med kunden og hjalp dem med designet ; de ønsket et modern bad med betong Look. Vi hjalp dem med å velge best mulige fliser fra nofloor som er en av våre partnere. De har fantastiske utstillingslokaler i Drammen, Stabekk og Alnabru.

  1. Gratis 3d tegning og prosjektering
  2. Vi gir kundene våre 40% rabbat på alle typer flis
  3. Jobben ble ferdig p Fast pris ingen overaskeleserå tida

Omfanget av arbeidet

Etter at vi ble enige om design, prosjektet ble skissert i 3d. Prosjektleder, rørlegger, snekker og elektriker ble enige om et fremdriftsplan som ville fungere raskt og effektivt. Riving av bad gikk raskt, snekkeren lektet ut vegene og tak slik at badet var klart for rørlegger til å  fullføre alt av nødvendige arbeid, som montering av fordeler skap, montering av dusj og innebygd sisterne for toalett.

Når rørleggeren var ferdig med alt, elektrikker trakk EL kablene og installerte  punkter til downlights, stikk kontakt og speilskap.

  1. Protan sveise membran på gulv
  2. Mapei Flilim og 110 mapei fuggemasse
  3. Litex Våtroms plater på alle veggene
  4. Klasse 1 finish jobb