Det var et bad fra 70 tallet som var helt utslitt, kunden ønsket å plassere vaske maskin og tørketrommel på badet. Vi kom med floor plan og ble enig med kunden om plassering av innredning og dusj.

Dette er veldig lett å bruke mye penger på et bad. Hva som starter som en liten oppussing kan svært raskt forvandle seg til en svart hull av penge sug. For å unngå over budsjettering vi gir kundene våre et fastpris tilbud.

Mer bilder av hele bygg prosses på facebook.

Tips for å redusere innerdning kostnader:

Design for standard inventar og innredning for å unngå skyhøye ekstra kostnader

Design 

Vi satt oss ned med kunden og hjalp dem med designet ; de ønsket et moderne bad med betong Look. Vi hjalp dem med å velge best mulige fliser fra nofloor som er en av våre partnere. De har fantastiske utstillingslokaler i Drammen, Stabekk og Alnabru.

Arbeid

Etter at vi ble enige om design, prosjektet ble skissert i 3d. Prosjektleder, rørlegger, snekker og elektriker ble enige om et fremdriftsplan som ville fungere raskt og effektivt.

Riving av bad gikk raskt, snekkeren lektet ut vegene og tak slik at badet var klart for rørlegger til å  fullføre alt av nødvendige arbeid, som montering av fordeler skap, montering av dusj og innebygd sisterne for toalett.

Elektrikker

Når rørleggeren var ferdig med alt, elektrikker trakk EL kablene og installerte  punkter til downlights, stikk kontakt og speilskap.

Membran

En av de vanligste problemene i et bad er vannlekasjer, og det er dyrt å fikse. Best å gjøre det riktig første gang ved å la en sertifesert membran-legger til å legge membran. Vi har professionelle håndverkere som legger membran, vi bruker protan G 1.5 sveise membran på gulv

ventilasjon

Definisjonen av skrekk er å finne små svarte prikker av mugg marsjerende opp nymalte vegger og tak, Dette er vanligvis forårsaket av dårlig ventilasjon.

Vi anbefaler vifter som Flexit Vario baderomsvifte.

Romslige bad

Unngå plassering av alt for mye ting på badet. Hvis du har et separat toalett i nærheten, du må ikke installere en til på badet. Maksimer plass så mye som mulig for å gjøre rommet mindre rotete og mer behagelig.

Les mer om dette prosjektet her