Renovering av bad drammen
Vi pusset opp dette badet i Drammen forrige høst. Det var en av mange gode prosjekter som vi gjennomførte i fjor. Vi hadde et godt Kommunikasjon med kunden og alt gikk akkurat slik vi ønsket: problemfritt og det endelige resultatet var rett og slett fantastisk.

 

10 viktige tips for renovering av baderom.

Undersøk på nettet
Gjør hjemmeleksa di! Det betyr å gjøre forskning om hva slags bad du ønsker. Se etter inspirasjon bilder på nettet, finne ut hva slags møbler eller fliser du ønsker. Dette vil hjelpe deg enormt og redusere anstrengelsen av å velge fliser og møbler. Hvis renovering prosjektet ditt haster, da bestilling av fliser og innredning er helt avgjørende fordi noen ganger dekor fliser er bestilt fra Italia, og det kan ta opptil en måned før flisene er på plass.

Tegn badet ditt
Ta målingene på badet og prøv 2d, 3d tegne programmene på nettet, se hvordan badet ditt ser ut og hva kan du gjøre for å forbedre designet, til syvende og sist det er du som kan designe badet ditt best. Du bygger et bad som du vil bruke i mange år fremover, så hvorfor ikke bygge det akkurat slik du vil ha det. Her er noen av de beste gratis 3d tegne programmer på nettet. 5d, room sketcher

 

Ikke gjør det selv
Du kommer ikke til å spare mye ved å gjøre jobben selv, det eneste du kan gjøre i et bad er rive jobben. Det anbefales å holde seg borte fra det, fordi det er et klundrete jobb og kan ta et stund hvis du ikke vet hva du er driver med. De fleste profesjonelle selskaper har folk som gjør den slags jobb hver dag, og de har også søppel containere. Hvis badet ditt er svært gammel, kobber rørene kan fort sprekke hvis du ikke følger med, da sitter du uten vann i et par dager. Det er anbefalt at du lar fagfolk ta hele jobben.

Design
Det er den viktigste ledd hvis du vil ha en estetisk vakker bad. Du sparer ikke mye med å velge billige fliser. Fliser vanligvis utgjør mellom 6% til 8% av det totale bad renoverings budsjettet, men utgjør nesten 100% av arealet derfor er det viktig at du velger gode kvalitets fliser. Gode fliser kan gjøre hele forskjellen. Du skal sørge for at du får klasse 1 finish jobb på badet ditt, og ved valg av feil fliser kan hele finish jobben bli dårligere.

Velge Riktig firma for renovering av bad
Dette er mest avgjørende del av planleggingen. Å velge feil firma kan forlate deg med uferdig bad eller enda verre! Et dårlig renovert bad som kan ikke forbedres. Du må sjekke selskapets referanser og tidligere jobber, deres profesjonalitet er også synlig ved hvordan de sender deg pris tilbud, eller hvordan de følger opp kundene sine. Hvis tilbudet ser for godt til å være sant, så er det for godt til å være sant. Å Velge det billigste firmaene er ikke ofte det beste alternativet. Du trenger ikke å ta unødvendige risiko.

Pris Tilbud
På dette punktet bør du være klar til å snakke med forskjellige bad renoverings firmaene, se på ulike pris tilbud, sørg for at de sender deg detaljert pris tilbud som beskriver alle komponenter av renoverings prosessen. Ikke aksepter pris tilbud som ikke er detaljert. Selskapet med de beste referansene, service og prisen skal du velge.

Vær forbered
Jo mer du er forberedt jo bedre renoverings prosjektet ditt vil gå. På dette tidspunktet bør du vite hvordan badet ditt skal se ut, de fleste profesjonelle selskaper har 3D tegneprogrammer. La dem vite hvordan badet ditt skal se ut slik at de kan tegne badet og implementere den eksakte designen som du ønsker.

Membran og fall på bad
Sørg for at bad renoverings selskaper gir deg informasjon om hva slags vanntettings membran de bruker på veggene og spesielt på gulvet. Be om hvis selskapet tester gulvmembran med vann. Dette er svært nyttig. Hva skal du gjøre hvis om 2 måneder er det lekker vann fra badet gulvet fordi selskapet gjorde feil under membranleggings prosessen og nå må du grave opp hele gulvet fordi det er ubrukelig. Du ikke ønsker å ende opp i et slik situasjon. Pass på at fallet på gulvet er perfekt før gulvet er flislagt. 1 cm per meter et godkjent.

Romslig Bad
Du bør sørge for at badet er romslig, ikke plasser alt for mange ting på badet, fordi det vil skjule alt av flisjobben som ble nettopp utført. Ha så mye åpen plass som mulig. Det vil gjøre badet mye mer estetisk lekker og få ut alle de små pene detaljene.

 

Kommunikasjon
Ha en god og åpen kommunikasjon linje med prosjektleder, spør han om noe du lurer på. Det er deres jobb å svare på alle dine spørsmål. Gi dem alle spesifikasjoner og målinger på baderoms møblene, badekar eller vaskemaskin, om det er endringer i prosjektet så ta det opp med prosjektleder.
Til slutt, er det svært viktig at du får alle de nødvendige dokumentasjonene for det arbeidet som har blitt utført på badet.

Bad Drammen, oppussing av bad drammen, renovering av bad drammen, drammen bad, baderom drammen, drammen bad oppussing, totalrenoveing drammen, helrenovering drammen, pusse opp bad drammen,