Tak

Vi har dyktige autoriserte elektroinstallatør og elektrikere med høy kompetanse og lang erfaring med kunder i Asker, Bærum, Sandvika i Bærum og Drammen.

Fleksibilitet etter kundens ønske.

Vi har godt samspill med våre håndverkere som gjør at vi kommer frem til smarte løsninger og sammen utvikler et godt design. Målsettingen er å gi helhet i prosjektet som utføres.

Våre elektrikere jobber med oppdrag som firmaet har påtatt seg i tillegg til å utføre service for tidligere kunder vi har hatt oppdrag hos.

Garanti på jobben taes svært seriøst, derfor har vi tilgjengelige elektrikere for å utføre service hos våre nye og tidligere kunder.

Vi utfører elektriker- og elektroinstallasjon, og har hjulpet mange kunder i Asker, Bærum, Sandvika i Bærum og Drammen.

Vi harBaderom Asker Baderom Bærum Baderom Sandvika Baderom Drammengodkjenning

Elektriker Asker, Elektriker Bærum, Elektriker Sandvika, Elektriker Drammen

Renovate has proven results for setting exceptional standards in cost control, planning, scheduling and project safety. We have experience that gives us a competitive advantage over others in our field.

PRIS TILBUD

BefaringGratis
Ny sikringskap8500 kr
varmkabel120 - 200 kr per kvm
Montering av vifte350 kr
Installasjon av nytt El punkt750 kr

HVORFOR VELGE OSS?

Vi kombinerer kvalitets arbeid, overlegen kunnskap og lave priser for å gi deg enestående service som konkurrentene våre kan ikke matche.

 • Godkjent mesterbedrift
 • Leverings Garanti og Fastpris!
 • Du forholder deg til kun en prosjektleder
 • Gratis 3d tegning
 • Gratis Rådgiving og prosjektering
 • Vi tar hele jobben for deg
 • 10 års garanti på bad!

VANLIGE SPØRSMÅL

 • Kan jeg være sikker på at Østlandbygg følger norske standarder?

  Ja det kan du. Bad Eksperten Østlandbygg AS er ett norsk Byggmester firma med Sentral Godkjennelse for utførelse og kontroll av bygningsmessige arbeider.  Vi har svært dyktige medarbeidere som følger alle gjeldende forskrifter for utføringen av arbeidet og vi benytter kun autoriserte underentreprenører innen hvert fagområde.

 • HVOR LANG TID TAR DET Å PUSSE OPP ET BAD?

  3 – 4 uker for et bad opp til 8 kvm, og 4 – 5 uker for et bad på 8 – 12 kvm. Da er det i utgangspunktet håndverkere der og jobber hver dag. I tillegg til størrelse på rommet vil også tørketid på for eksempel lim og støp påvirke tiden og at det blir tider innimellom hvor få eller ingen kan jobbe der. Men i sum kan man regne med 3 – 5 uker fra start til overlevering.

 • HVA KOSTER DET Å TOTALRENOVERE BADET?

  Det er mange ting som avgjør hva det koster å renovere et helt bad. Et bad på størrelse opp mot 5- 6 kvm vil koste mellom 150 og 200 000 kroner. Et bad om mot 8 -12 kvm koster gjerne mellom 200 ooo – 250 000 kroner.

  Det er naturligvis mange forhold som påvirker prisbildet, slik som design, materialvalg, interiørløsninger, evt. innebygde løsninger for badekar og dusj. Man kan fort velge løsninger som blir en halv gang så dyrt som en annen løsning. Fliser kan koste 300 kroner– og de kan koste 2000 kroner per kvadratmeter.

 • KAN JEG GJØR NOE SELV FOR Å FÅ DET BILLIGERE?

  Ja, du kan velge å bidra med tildekking, bortkjøring av søppel og en del rivningsarbeide. Men ønsker du å gjøre noe av det bygningsmessige selv, blir fort utfordrende i forhold til ansvar og effektivitet. I de aller fleste tilfeller ønsker vi ikke et slikt bidrag. Hvis det siden skulle vise seg at for eksempel membranen er utett, hvem har da ansvaret for utbedring hvis eieren selv har vært inne med flislegging eller andre arbeider mot åpen membran? Dersom vi skal stå ansvarlige for et feilfritt bad, må vi ha full kontroll. Da tar vi også hele ansvaret.

Dette sier våre kunder

Oppussing av bad drammen

Helt forøyd med Østlandbygg AS. De renoverte badet vårt akkurat som vi ønsket. Vi også fikk gode priser på fliser og innredning gjennom dere proffe rabatter. Flisleggeren for topp karakter, rørleggerne gjorde fantastisk jobb også. Anbefaler Østlandbygg AS på det sterkeste.

profile-pic
Per Arne Johansen
Les alle våre refranser

Sertifisert på våtrom

Gratis Beraing
Last ned brosjyrer
Last ned brosjyreLast ned oppsummering
© Copyright 2006- 2018 Østlandbygg AS