Bad og Våtrom

Har du tenkt å pusse opp badet? Oppussing av baderom er en av våre spesialiteter. Vår Faglige leder følger til enhver tid gjeldende tekniske forskrifter for baderom og vi vet hvordan et våtrom skal bygges opp for å tåle vann, fuktighet og andre belastninger et slikt rom blir utsatt for gjennom mange års bruk.

Membran

Vårt program for rehabilitering av bad er etter mønster fra våtromsnormen og utviklet i samarbeide med våtromsystemene Litex og Protan.  Østlandbygg bruker Litex membranplate på vegger. Det er membran og våtromsplate i ett. Platene er vann- og damptette og har Teknisk Godkjenning fra SINTEF Byggforsk. Vil du vite mer om Litex våtromssystem kan du lese denne artikkelen.

Gulv Membran

En av de vanligste problemene i et bad er vannlekasjer, og det er dyrt å fikse. Best å gjøre det riktig første gang ved å la en sertifesert membran-legger til å legge membran. Vi har professionelle håndverkere som legger membran, vi bruker protan G 1.5 sveise membran på gulv

Her er en video, som viser hvordan Protan gulv membran fungerer.

Våtromsgodkjent

Vi er et våtromsgodkjent bedrift med ansvarstett, og har land erfaring innen total renovering av bad og baderom

Elektriker

Godkjent og autorisert
Vi samarbeider tett med Sofienberg Elektro AS, ett velrennomert selskap med alle autorisasjoner.

Prosjektleder

Prosjektleder er din kontaktperson i byggeperioden og koordinerer våre egne snekkere, malerer, murerer og flisleggere slik at du kan være på jobben eller reise bort på ferie.

Garanti på leveringstid

Det som skiller oss fra våre konkurrenter er at vi lever av og levere til avtalt tid. Vi går faktisk så langt at vi tilbyr en kompensasjon dersom vi ikke klarer å innfri dette løftet.

Rørlegger

Hver eneste prosjekt har en fast rørlegger som koordinerer hele prosessen, fra planlegging og prosjektering til gjennomføring og overlevering.

Våre rørleggere jobber med oppdrag som firmaet har påtatt seg i tillegg til å utføre service og reparasjoner for kunder vi har hatt oppdrag hos.

Garanti på jobben taes seriøst, derfor har vi tilgjengelig rørlegger for å utføre service hos våre nye og tidligere kunder.

Tidligere prosjekter

Dokumentasjon

Dersom du har fått pussa opp badet, men ikke kan vise at det er gjort av et ordentlig firma på en ordentlig måte, kan du risikere å få lavere pris for boligen din.

Profesjonell dokumentasjon

Profesjonell dokumentasjon blir utslagsgivende for taksten som settes på boligen. Gjør en god investering og sørg for at alt arbeid som utføres på din bolig er utført av fagfolk og forsvarlig dokumentert.

Unngå tvister

Dessverre er badet den hyppigste skurken i tvistesaker mellom bolikjøper og selger. Dette har myndighetene, Forbrukerrådet og Eiendomsmeglerforetakenes forening sett seg lei på og sammen har de foreslått nye krav til dokumentasjon av baderom og elektriske anlegg.

Ventilasjon

Definisjonen av skrekk er å finne små svarte prikker av mugg marsjerende opp nymalte vegger og tak, Dette er vanligvis forårsaket av dårlig ventilasjon.

Vi anbefaler vifter som Flexit Vario baderomsvifte

Vi utfører totalrenovering av bad og baderom, og har hjulpet mange kunder i Sandvika i Bærum, Asker og Drammen. Bad Asker, Bad Bærum, Bad Sandvika, Bad Drammen, Baderom Asker, Baderom Bærum, Baderom Sandvika, Baderom Drammen

Vi velger kvalitet

Vi kjøper byggevarene hos Optimera/Montér, som er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør. Våre produkter holder høy kvalitet og tilfredsstiller alle lovpålagte krav til dokumentasjon.

HVORFOR VELGE OSS?

Vi kombinerer kvalitets arbeid, overlegen kunnskap og lave priser for å gi deg enestående service som konkurrentene våre kan ikke matche.

 • Godkjent mesterbedrift
 • Leverings Garanti og Fastpris!
 • Du forholder deg til kun en prosjektleder
 • Gratis 3d tegning
 • Gratis Rådgiving og prosjektering
 • Vi tar hele jobben for deg
 • 10 års garanti på bad!

VANLIGE SPØRSMÅL

 • Kan jeg være sikker på at Bad Eksperten følger norske standarder?

  Ja det kan du. Bad Eksperten Østlandbygg AS er ett norsk Byggmester firma med Sentral Godkjennelse for utførelse og kontroll av bygningsmessige arbeider.  Vi har svært dyktige medarbeidere som følger alle gjeldende forskrifter for utføringen av arbeidet og vi benytter kun autoriserte underentreprenører innen hvert fagområde.

 • HVOR LANG TID TAR DET Å PUSSE OPP ET BAD?

  3 – 4 uker for et bad opp til 8 kvm, og 4 – 5 uker for et bad på 8 – 12 kvm. Da er det i utgangspunktet håndverkere der og jobber hver dag. I tillegg til størrelse på rommet vil også tørketid på for eksempel lim og støp påvirke tiden og at det blir tider innimellom hvor få eller ingen kan jobbe der. Men i sum kan man regne med 3 – 5 uker fra start til overlevering.

 • HVA KOSTER DET Å TOTALRENOVERE BADET?

  Det er mange ting som avgjør hva det koster å renovere et helt bad. Et bad på størrelse opp mot 5- 6 kvm vil koste mellom 150 og 200 000 kroner. Et bad om mot 8 -12 kvm koster gjerne mellom 200 ooo – 250 000 kroner.

  Det er naturligvis mange forhold som påvirker prisbildet, slik som design, materialvalg, interiørløsninger, evt. innebygde løsninger for badekar og dusj. Man kan fort velge løsninger som blir en halv gang så dyrt som en annen løsning. Fliser kan koste 300 kroner– og de kan koste 2000 kroner per kvadratmeter.

 • KAN JEG GJØR NOE SELV FOR Å FÅ DET BILLIGERE?

  Ja, du kan velge å bidra med tildekking, bortkjøring av søppel og en del rivningsarbeide. Men ønsker du å gjøre noe av det bygningsmessige selv, blir fort utfordrende i forhold til ansvar og effektivitet. I de aller fleste tilfeller ønsker vi ikke et slikt bidrag. Hvis det siden skulle vise seg at for eksempel membranen er utett, hvem har da ansvaret for utbedring hvis eieren selv har vært inne med flislegging eller andre arbeider mot åpen membran? Dersom vi skal stå ansvarlige for et feilfritt bad, må vi ha full kontroll. Da tar vi også hele ansvaret.

Prosjektering og Pris Tilbud

ProsjekteringGRATIS
3D tegninggratis
Riving av bad1200kr per kvm
Montering av Dør2540kr per dør
Underlag for Flis656kr per kvm
Ny Tak Våtrom657kr per kvm
Protan gulv membran736kr per kvm
Flislegging625 kr per kvm
Installasjon av lys bryter250 kr

Dette sier våre kunder

Oppussing av bad drammen

Helt forøyd med Østlandbygg AS. De renoverte badet vårt akkurat som vi ønsket. Vi også fikk gode priser på fliser og innredning gjennom dere proffe rabatter. Flisleggeren for topp karakter, rørleggerne gjorde fantastisk jobb også. Anbefaler Østlandbygg AS på det sterkeste.

profile-pic
Per Arne Johansen
Les alle våre refranser

Sertifisert på våtrom

Gratis Beraing
Last ned brosjyrer
Last ned brosjyreLast ned oppsummering
© Copyright 2006- 2018 Østlandbygg AS